Informatiepagina Pure 312 Nx

Pure 312 Nx: de kleinste oplossing voor een natuurlijk klinkende eigen stem en direct streaming.

Hoor het geluid van uw eigen stem zoals de natuur het bedoeld heeft

Van het levendig napraten over kunst na het bezoek van een museum tot het genieten van de opwinding over een nieuwe stad waar u met uw geliefde naar toe gaat. Met de nieuwe hoortoestellen van Signia geniet u van de wereld van geluid.

Het hoortoestel combineert het natuurlijke geluid van uw eigen stem perfect met omgevingsgeluiden. Hierdoor kunt u genieten van de meest natuurlijke luisterervaring en de beste prestaties, zelfs tijdens het ontdekken van de grandeur van nieuwe bestemmingen.

Geniet van direct streaming van telefoongesprekken, muziek, en TV

Stream uw favoriete playlist direct naar uw oren. Pas het geluid op discrete wijze aan naar uw wensen terwijl u op de TV een spannend televisieprogramma bekijkt of hoor van uw navigatie app welke route het snelst is. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone.

Via de myControl App bieden de nieuwste hoortoestellen van Signia u ultieme connectiviteit voor audio streaming vanaf diverse bronnen, evenals een afstandsbediening, allemaal binnen handbereik.

Uw eigen stem horen

Vele hoortoestelgebruikers zijn niet blij met het geluid van hun eigen stem omdat deze luid en onnatuurlijk klinkt.

Als eerste in de wereld, lossen onze nieuwe hoortoestellen dit op: OVP™ (Own voice Processing) geeft u een natuurlijk klinkende eigen stem in combinatie met optimaal horen van alle andere geluiden voor de meest plezierige, natuurlijke luisterervaring.

Maak direct een afspraak om de Pure 312 Nx te testen