Informatiepagina Pure 13 Nx

Signia Pure 13 Nx: krachtige toestellen voor een natuurlijk klinkende eigen stem en de langste streaming tijd.

Uw natuurlijke keuze voor prestatie en horen

Of u nu op een terras zit, een belangrijk telefoontje krijgt, een speech voorbereidt of collega's ontmoet voor de lunch, met Signia’s Pure™ 13 hoortoestellen kunt u genieten van de meest natuurlijke geluidsbeleving met optimale bereikbaarheid en de langste draagtijd, terwijl u streamt vanaf uw smartphone en tv.

Voor alle niveaus van gehoorverlies

Licht, gemiddeld, ernstig of zeer ernstig gehoorverlies, de Pure 13 Nx van Signia pakt al deze problemen aan en geeft u het natuurlijke geluid van het leven terug.

Wanneer er sprake is van gehoorverlies, beperkt dit uw natuurlijke gehoorervaring. Met Signia kunt u uw gehoor verbeteren tot een bijzonder, nieuw niveau en zelfs het bekende geluid van uw natuurlijke eigen stem behouden, dankzij de nieuwe Signia hoortoestellen met Own Voice Processing (OVP™).

Deze allernieuwste state-of-the-art oplossingen repliceren de natuurlijk ervaring van alles-in-harmonie horen. Ook leveren zij direct streaming van telefoongesprekken, muziek en TV audio via Bluetooth®. En de revolutionaire myHearing app zorgt ervoor dat uw Oorwerk audicien u altijd en overal kan helpen met uw hoortoestel(len).

Maak direct een afspraak om de Pure 13 Nx te testen