Prijs & vergoeding

Hoortoestellen zijn prijzige apparaatjes. Dat komt omdat ze vol zitten met geavanceerde techniek. De prijzen van de verschillende hoortoestellen lopen flink uiteen. Meestal krijgt u van uw verzekering een groot deel vergoed.

Ook in 2023 kunt u met alle zorgverzekeringen een hoortoestel aanschaffen bij Oorwerk Hoorspecialisten. 

Prijs

Hoortoestellen zijn er in verschillende soorten en prijsklassen. Een basis hoortoestel kost ongeveer 500 euro per stuk en het meest geavanceerde hoortoestel kan zomaar 2.100 euro kosten. In de meeste gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar volledig of gedeeltelijk de kosten van uw hoortoestel. Maar wat u uiteindelijk moet betalen hangt ook af van uw specifieke gehoorconditie en uw persoonlijke wensen en eisen. Lees meer »

Hoortoestel verzekeren

Een hoortoestel is een kostbaar bezit dat u altijd met u meedraagt. Daarom is het een veilig idee dat u uw hoortoestel kunt verzekeren tegen verlies, diefstal en onherstelbare beschadiging. We kunnen u in de winkel meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden.

Zorgeloos genieten van een goed gehoor

Om zorgeloos met uw hoortoestel te blijven horen is het belangrijk deze op de juiste manier te onderhouden en behandelen. Zo blijft uw toestel in goede staat en kunt u er optimaal gebruik van maken. Daarom biedt Oorwerk verschillende pakketten aan.

 

Ontzorg Totaalpakket (5 jaar)

Dit is een 5-jarig service- en onderhoudspakket voor onze topmerken Signia en Widex inclusief een oplader voor uw hoortoestel. 

Ontzorgpakket (1 jaar)

Dit is een 1-jarig onderhoudspakket voor de merken Audio Service, Signia, Coselgi en Widex.

MijnOorwerkPlus (5 jaar)

Dit is een 5-jarig servicepakket voor de merken Audio Service, Signia, Coselgi en Widex. 

 

Vraag uw audicien voor meer informatie en prijzen.

 

U kunt bij alle Oorwerkvestigingen terecht voor volledige nazorg, bijstellingen en algehele controle van uw oren en hoortoestellen.

Portable oplader cadeau

Als u tussen 9 januari en 31 maart 2023 een proefperiode bij ons start dan ontvangt u bij aanschaf van de hoortoestellen een portable oplader cadeau.*

* actie afhankelijk van categorie hoortoestel. Vraag uw audicien naar de voorwaarden.

 Maak nu een afspraak voor gratis gehoortest