Oorwerk

Samen in hoorzorg

Oorwerk is een jong bedrijf met een aantal winkels en servicepunten die nu nog voornamelijk in de Randstad gevestigd zijn. De mensen van Oorwerk voelen zich verbonden door het vak, eerlijkheid en een zeer klantgerichte aanpak. Oorwerk heeft als missie om zo veel mogelijk slechthorenden te helpen aan een beter gehoor. Daarom zullen we in de toekomst meer winkels en servicepunten openen in de rest van Nederland.

Persoonlijk maatwerk

Bij Oorwerk heten audiciens 'uwdiciens', want onze audiciens zijn er voor U. Daarom werken bij Oorwerk alleen audiciens die "Oorwerkwaardig" zijn; hoog opgeleide professionals die snappen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. De audiciens van Oorwerk gebruiken hun vakmanschap en inlevingsvermogen voor het leveren van het best mogelijke maatwerk.

De klant staat bij ons voorop. Bij Oorwerk doen wij dan ook geen snelle hoortest, maar luisteren eerst rustig naar u. Aan de hand van uw hoorwens geven wij u advies op maat, met keus uit een ruim assortiment aan topmerken. Voordat u een beslissing neemt, bieden wij iedereen de mogelijkheid om eerst enkele weken vrijblijvend hoortoestellen uit te proberen. Zo kunt u zelf ervaren hoe een goed gehoor bijdraagt aan de kwaliteit van uw dagelijks leven.

Daarom Oorwerk

  • De klant staat voorop - uw wensen en eisen vormen ons uitgangspunt
  • Optimale service - u betaalt pas als u tevreden bent
  • Onafhankelijkheid - we werken met de topmerken
  • Eerlijkheid - ook als het nieuws niet positief is
  • Transparantie - openheid in aanpak en prijsopbouw

Oorwerk, u hoort het verschil.