Oorwerk

Niet in heel Nederland, maar gewoon bij u in de buurt

Oorwerk is niet zomaar een audicien, maar 'uwdicien'. Daarom hebben we geen honderden winkels ver weg, maar eentje waar u direct geholpen wordt dichtbij. Zo heeft u alle hoorzorg bij de hand. De winkels van Oorwerk zitten voornamelijk in de Randstad gevestigd. De mensen van Oorwerk voelen zich verbonden door het vak, eerlijkheid en een zeer klantgerichte aanpak. Onze audiciens kennen klanten dan ook bij naam.  

Persoonlijk maatwerk

Bij Oorwerk heten audiciens 'uwdiciens', want onze audiciens zijn er voor U. Daarom werken bij Oorwerk alleen audiciens die "Oorwerkwaardig" zijn; hoog opgeleide professionals die snappen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. De audiciens van Oorwerk gebruiken hun vakmanschap en inlevingsvermogen voor het leveren van het best mogelijke maatwerk.

De klant staat bij ons voorop. Bij Oorwerk doen wij dan ook geen snelle hoortest, maar luisteren eerst rustig naar u. Voor ons bent u geen nummer met 2 oren, maar een mens met 1001 wensen. Daarom begint uw gratis hoortest met een goed gesprek. Aan de hand van uw hoorwens geven wij u advies op maat, met keus uit een ruim assortiment aan topmerken. Voordat u een beslissing neemt, bieden wij iedereen de mogelijkheid om eerst enkele weken vrijblijvend hoortoestellen uit te proberen. Zo kunt u zelf ervaren hoe een goed gehoor bijdraagt aan de kwaliteit van uw dagelijks leven.

Daarom Oorwerk

Geen snelle hoortest, maar eerst rustig luisteren naar u.

Voor ons bent u geen nummer met 2 oren, maar een mens met 1001 wensen. Daarom begint uw gratis hoortest met een goed gesprek.

Geen standaard hoortoestel voor iedereen, maar maatwerk met keus uit de topmerken.

Wij bieden u altijd een hooroplossing op maat en helpen u onafhankelijk kiezen uit de nieuwste hoortoestellen van alle topmerken.

Niet meteen afrekenen, maar eerst vrijblijvend proefhoren tot u tevreden bent.

U krijgt uw hoortoestellen vrijblijvend enkele weken op proef. Zo kunt u zelf ervaren hoe een goed gehoor bijdraagt aan de kwaliteit van uw dagelijks leven alvorens u een keuze maakt.

Niet weken wachten na de eerste afspraak, maar nog dezelfde dag buiten het verschil horen

Wij laten u meteen al horen wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Zo kunt u al op dezelfde dag zelf het verschil horen.

Niet steeds een andere audicien, maar altijd deskundig geholpen door 'uwdicien'

U wordt persoonlijk en professioneel geholpen door uw eigen gediplomeerde audicien.

Geen garantie tot aan de deur, maar nazorg zoals het hoort.

Wij hebben geen aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn, maar bieden u de beste hoorzorg zonder zorgen over uw gehoor. Ook nadat u uw hoortoestel heeft aangeschaft staan wij voor u klaar en bent u altijd welkom voor vragen en aanpassingen.

Oorwerk, u hoort het verschil.