Hoorzorg op afstand

Veilig en gemakkelijk

Bij Oorwerk is het nu ook mogelijk om het allernieuwste hoortoestel op afstand bij te laten stellen door de Online Audicien. Veilig en gemakkelijk, met de persoonlijke service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Een gediplomeerd audicien kan daarmee de hoortoestellen veilig instellen en bijstellen zonder dat u hiervoor naar de winkel hoeft te komen. Dit werkt met een App op uw mobiele telefoon of tablet.

 

Meer lezen

Wat is hoorzorg op afstand?

Online Audicien

De Online Audicien wordt ook wel hoorzorg op afstand genoemd. Dit is de nieuwste technologie in de wereld van hoortoestellen. Bij hoorzorg op afstand heeft u eerst een uitgebreid adviesgesprek met uw audicien. Op basis van het gehoorverlies dat bij ons bekend is stellen wij de nieuwste hoortoestellen vooraf voor u in.

Na het adviesgesprek plannen wij de controle bij de Online Audicien voor u in. Ook wanneer er tussentijdse afstellingen nodig zijn kunnen wij u snel en gemakkelijk helpen terwijl u thuis bent, of waar ook ter wereld!

Hoorzorg online

Om op afstand hoorzorg te kunnen bieden maken we gebruik van een App op uw mobiele telefoon of tablet. Via de App heeft u contact met uw audicien en kunnen wij de fijnste afstellingen voor u instellen. Het enige dat u nodig heeft is een smartphone. Wij helpen u graag bij de installatie van de applicatie en leggen u uit hoe het werkt.

Hoorzorg op afstand is beschikbaar voor zowel iPhone als Android smartphones.