Hoorzorg op afstand

Veilig en gemakkelijk

Bij Oorwerk is het nu ook mogelijk om het allernieuwste hoortoestel volledig op afstand te ervaren. Veilig en gemakkelijk, met de persoonlijke service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Een gediplomeerd audicien kan daarmee de hoortoestellen veilig instellen en bijstellen zonder dat u hiervoor naar de winkel hoeft te komen. Dit werkt met een App op uw mobiele telefoon of tablet.

 

Meer lezen

Maak nu een afspraak

Wat is hoorzorg op afstand?

Remote fitting

Hoorzorg op afstand wordt binnen de hoorzorg ook remote fitting genoemd. Dit is de nieuwste technologie in de wereld van hoortoestellen. Bij hoorzorg op afstand heeft u eerst een uitgebreid adviesgesprek met uw audicien. Op basis van het gehoorverlies dat bij ons bekend is stellen wij de nieuwste hoortoestellen vooraf voor u in.

Na het adviesgesprek ontvangt u van Oorwerk een pakket met uw nieuwe hoortoestellen en alle benodigdheden voor het afstellen van uw hoortoestellen op afstand. Het volledige proces van hoorzorg op afstand hebben wij verdeeld in zes overzichtelijke stappen. Ook wanneer er tussentijdse afstellingen nodig zijn kunnen wij u snel en gemakkelijk helpen terwijl u thuis bent, of waar ook ter wereld!

Hoorzorg online

Om op afstand hoorzorg te kunnen bieden maken we gebruik van een App op uw mobiele telefoon of tablet. Via de App heeft u contact met uw audicien en kunnen wij de fijnste afstellingen voor u instellen. Het enige dat u nodig heeft is een smartphone. Wij helpen u graag bij de installatie van de applicatie en leggen u uit hoe het werkt.

Hoorzorg op afstand is beschikbaar voor zowel iPhone als Android smartphones.

U heeft nog nooit een hoortoestel gedragen? 

Ook wanneer u op dit moment nog geen hoortoestel draagt is hoorzorg op afstand mogelijk. Na het adviesgesprek ontvangt u net als een ervaren hoortoestel-drager uw nieuwe hoortoestellen met alle benodigdheden in een pakket bij u thuis. Tijdens de eerst volgende bel afspraak kunnen wij het hoor-onderzoek op afstand doen. Na het onderzoek stellen wij de hoortoestellen op afstand voor u in, waarna u direct kunt genieten van de mooiste geluiden. Tijdens de volgende afspraken stellen we de hoortoestellen tot de fijnste details voor u af.