Altijd een oplossing op maat

Wat een goede oplossing is voor een ander, is niet altijd de beste oplossing voor u. Daarom biedt Oorwerk altijd maatwerk. Onze audiciens zorgen ervoor dat uw wensen en eisen optimaal verwerkt worden in een oplossing die alleen ú op het lijf geschreven is.

Alle A-merken in huis

De oplossing die de Oorwerk audicien u adviseert kan vervolgens met een hoortoestel van elk A-merk, in elke denkbare uitvoering ingevuld worden. Want alleen door geheel merkonafhankelijk te zijn kunnen wij het maatwerk leveren waar Oorwerk voor staat. U krijgt altijd het beste advies en de juiste oplossing.

Geniet van radio en TV

Voor een betere beleving van TV en radio kunnen we systemen leveren die het mogelijk maken om weer te genieten van uw favoriete programma's. Dat kunnen zowel op zichzelf staande systemen zijn als systemen die gekoppeld kunnen worden aan uw hoortoestel.

Comfortabeler bellen

We kunnen u ook ondersteunen in het gebruik van uw (mobiele) telefoon.
Dankzij speciale toestellen of gehoorversterkers kunt u weer gemakkelijker bellen. Het is ook steeds vaker mogelijk om uw telefoon direct via bluetooth te verbinden met uw hooroplossing. Vraag naar deze oplossingen en vele andere bij uw Oorwerk audicien.

Méér dan hoortoestellen

Oorwerk biedt ook maatwerk op andere gebieden van gehoorondersteuning. Zo is het mogelijk om uw huis uit te rusten met signaalsystemen die geluiden omzetten in lichtsignalen. U mist dan nooit meer de deurbel of de telefoon.