Eindelijk weer hoorplezier

Ik heb sinds jaren weer een keer op mijn gitaar kunnen spelen, en deze ook zelf kunnen stemmen

Raymond van Die

Klant van Oorwerk Bloemendaal

Hallo, ik ben Raymond van Die, 47 jaar, en draag nu zo'n 25 jaar hoortoestellen. Mijn verwachtingspatroon is nooit hoog, omdat ik in het verleden altijd weer teleurgesteld werd door de beloftes die mij gedaan werden..

 

Ik ben nu voor het eerst bij Oorwerk naar binnen gelopen, en werd hier ook vriendelijk ontvangen door Hans. Hans vroeg mij dan ook of ik zin had om een proef te doen met de nieuwste toestellen van Siemens, de Pure 7 BX. Hans vertelde mij eerlijk dat hij nog geen idee had of deze toestellen datgene kon wat Siemens verteld had, aangezien ik één van de eerste was voor deze toestellen.

 

Na de toestellen een week gedragen te hebben, dacht ik pff, dit is het niet, echter hebben deze toestellen zo'n goede zelfstudie dat na de aanpassing er een wereld voor mij open ging. Ik kon voor het eerst weer de lagere tonen waarnemen, in een rumoerige ruimte goed de gesprekken volgen en ook weer genieten van de muziek. Wat voor mij persoonlijk ook heel belangrijk is, dat ik tijdens het fietsen bijna geen last meer had van windruis.
Ik heb nu ook sinds jaren weer een keer op mijn gitaar kunnen spelen, en deze ook zelf kunnen stemmen. Helaas ben ik er nu wel achter gekomen dat ik totaal niet kan zingen.

 

Ik kan u vertellen dat ik in sommige situaties beter kan horen dan mijn goedhorende vrouw, b.v. onder de afzuigkap kan ik iedereen goed verstaan, waar mijn vrouw hier moeite mee heeft. Ik ga eerdaags naar een concert, en wil jullie ook hiervan op de hoogte brengen van mijn ervaring hierin.

 

Dus mijn conclusie is, dat ik zeer goed, eerlijk en vriendelijk geholpen ben bij Oorwerk, en dat de hoortoestellen mij eindelijk weer mijn hoorplezier hebben teruggegeven.

 

Top service!

Oorwerk Den Haag, van harte aanbevolen. Succes daar met jullie werkzaamheden! Ga zo door!

Verder lezen

Alsof ik een tweede leven kreeg!

Ik ben zeer tevreden over mijn Signia hoortoestellen. Alsof ik een tweede leven kreeg! Natuurlijk is het even wennen na een leven met een "slecht" gehoor. Alles is nu anders,...

Verder lezen

Een blije familie

Door mijn vrouw en kinderen werd mij steeds gevraagd wanneer ik nu eindelijk eens mijn gehoor liet testen.  

Verder lezen

Soms vergeet ik zelfs dat ik hoorapparaten in heb

Wat een verbetering! Ik merk niet meer dat wat ik hoor, versterkt geluid is. Zo'n natuurlijk geluid is het!

Verder lezen

Mooi rood is niet lelijk

Ontzettend blij met mijn mooie rode hoortoestel

Verder lezen

Ik wilde er eigenlijk niet aan

Mijn gehoor ging wat achteruit en op mijn leeftijd van 79 jaar was dit niet vreemd. Toch hoopte ik dat de audicien zou zeggen: Het is nu nog niet nodig.

Verder lezen

Peter van Elswijk

Als 60 jarige denk je wellicht nog niet zo gauw aan gehoorproblemen, althans ik niet.

Verder lezen

Astrid hoort er weer bij

Zelfs vanuit de keuken kan ik het gesprek in de woonkamer blijven volgen

Verder lezen

Horen, zien en schrijven

Als je goed luistert en om je heen kijkt en er iets over schrijft, kunnen anderen er hun voordeel mee doen.

Verder lezen

Een warm onthaal

Het was een advertentie die mij wees op Oorwerk. En het was het juiste moment.

Verder lezen

Muziek en gehoorverlies

Graag wil ik jullie laten weten dat het heel goed mogelijk is om muziek te maken met gehoorverlies zoals het mijne. Wel met hulp van mijn hoortoestellen, een afstandsbediening...

Verder lezen

Nieuwe hoortoestellen

Na lange tijd problemen te hebben gehad met mijn hoortoestellen kwam ik door toeval bij Oorwerk terecht.

Verder lezen

Zeer tevreden

Het leek ons, Gerda en Toon van den Broek met name, en vele met ons een goed plan deze themamiddag van de Katholieke Bond van Ouderen te bezoeken, waar we ons voordeel mee...

Verder lezen

Casper kan weer vergaderen

Sinds ik hoortoestellen draag ben ik weer actief tijdens vergaderingen en groepsgesprekken. Ik tel dus eindelijk weer mee!

Verder lezen

André hoort de vogels weer

Sinds ik hoortoestellen draag hoor ik de vogels weer fluiten! Iets wat zeer waardevol voor mij is. Sinds ik hoortoestellen draag hoor ik de vogels weer fluiten! Iets wat zeer...

Verder lezen

Alles klonk weer als nieuw

Het was dezelfde ervaring die ik had na mijn staaroperatie maar dan voor m'n oren: alles klonk weer als nieuw! Ik zei altijd tegen mijn man: praat eens wat harder, je...

Verder lezen