Wij staan voor u klaar

Ook tijdens de lockdown gaat de zorg voor uw gehoor gewoon door.

 

Ook tijdens de lockdown die tot 14 januari is afgekondigd gaat de zorg voor uw gehoor gewoon door. Daarom bieden we nog steeds de beste hoorzorg zoals u van ons gewend bent, veilig en adequaat. Wij begrijpen dat een bezoek aan onze winkels in de huidige situatie misschien erg spannend is. Daarom hebben de gezondheid en veiligheid van u en onze specialisten de hoogste prioriteit. Hiervoor gaan we nog verder dan de richtlijnen van het RIVM om uw en onze gezondheid te waarborgen. Is het voor u niet mogelijk om langs te komen in de winkel? Oorwerk biedt ook hoorzorg op afstand. Dat betekent dat u kennis kunt maken met de nieuwste hoortoestellen, in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook bij de afstelling van uw hoortoestellen kunnen wij vaak op afstand de beste hoorzorg bieden. We vertellen u graag hoe we dat doen!

  • Onze winkels zijn geopend volgens de normale openingstijden, met uitzondering van de feestdagen. 
  • Oorwerk gebruikt de beste beschermingsmiddelen, voor u en onze specialisten.
  • De beste hoorzorg zoals u dat van ons gewend bent, veilig en adequaat.

 

 

Zo kunnen wij u veilig helpen.

Door gebruik te maken van de best mogelijke beschermingsmiddelen kunnen we u de hoorzorg bieden zoals u van ons gewend bent. Natuurlijk houden we voldoende afstand, maar we doen nog meer. Zo maken we gebruik van plexiglas zodat u toch een vertrouwd gesprek kunt voeren met uw audicien. Onze werkwijze is zodanig aangepast dat we nagenoeg alle voorkomende handelingen op 1.5 meter kunnen doen.

Nieuwe hoortoestellen en onderhoud.Wilt u de nieuwste Hoortechniek ervaren of heeft u een hulpvraag over uw huidige hooroplossing? In de meeste gevallen kunnen wij u in de winkel helpen met het aanmeten van uw nieuwe hooroplossing, of bij het bieden van de ondersteuning die u nodig heeft met uw huidige hooroplossing. Hiervoor maken wij niet alleen gebruik van de beste beschermingsmiddelen, maar bieden we ook de beste hoorzorg, zoals u dat van ons gewend bent.

Online Audicien

Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om een afspraak te maken in onze winkel, bijvoorbeeld omdat u vanwege het coronavirus binnen moet blijven. Om iedereen toch van de best hoorzorg te kunnen voorzien bied Oorwerk de service van de Online Audicien. Dat is de service en kwaliteit zoals u van ons gewend bent, maar dan op afstand. Hierbij helpen wij u stap voor stap bij het instellen en aanpassen van de hooroplossing die bij uw wensen past.

Hoorzorg op afstand in 4 stappen.

1. We maken een afspraak voor een digitaal consult met de Online Audicien.
2. We plannen een eenmalige afspraak voor u in bij een Oorwerk winkel bij u in de buurt voor een gehooronderzoek en de afstelling van uw nieuwe hoortoestel(len).
3. We maken een afspraak voor een tussentijdse controle. Onze specialist doet op afstand de fijne aanpassingen om het hoortoestel nog beter aan te passen naar uw wensen.
4. Tijdens de eindcontrole doen we de laatste aanpassingen. Is alles naar wens? De Online Audicien staat iedere dag online voor u klaar!