29 maart 2019

Oorwerk Uithoorn bestaat 10 jaar

1 april 2019 is het feest bij Oorwerk. Het is dan 10 jaar geleden dat de deuren zijn geopend aan de Schans 2 in Uithoorn.

Al 10 jaar is Oorwerk Uithoorn niet meer weg te denken. Onze service, kennis en vertrouwen zijn in Uithoorn en wijde omgeving bekend. 10 jaar lang mogen wij als vaste kern u met veel plezier en passie tot dienst zijn. Gehoor is iets specialistisch en wij van Oorwerk Uithoorn vinden het belangrijk om eerst een luisterend oor te bieden, zodat er een juist advies gegeven kan worden voor de beste hoor-oplossingen voor u. Kwaliteit van horen gaat hand in hand met kwaliteit van leven.

In deze feestelijke week openen we de deur om u als bestaande of nieuwe klant te informeren met verschillende diensten. Heeft u vragen over uw gehoor of wilt u graag meer informatie, dan bent u in de week van 1 t/m 5 april, vanaf 13.30 uur, van harte welkom. De maandagmiddag staat in het teken van onderhoud en verzorging van hoortoestellen. Op dinsdagmiddag zal Multi-Care Systems informatie geven over veiligheid in en om het huis.

Op woensdag zijn er demonstraties van de nieuwste Signia hoortoestellen. Op donderdag presenteert Phonak hun toptoestel en op vrijdag is het de beurt aan ReSound en Beltone die hoorbaar het verschil demonstreren tussen zorg toestellen en hoog kwalitatieve hooroplossingen. Elke middag staan wij vanaf 13.30 uur voor u klaar.

Voor vragen mag u altijd met ons bellen. Wanneer u een afspraak wil maken voor een hoortest of een op maat gemaakt persoonlijk hooradvies, plannen we die graag voor u in.

Bron: www.meerbode.nl