17 september 2019

Testpersonen gezocht

Voor meest innovatieve hooroplossing ter wereld! 

Oorwerk is wederom geselecteerd om de nieuwste hoortechniek van Signia in de praktijk te testen. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die reeds een hoortoestel dragen en naar mensen die merken dat hun gehoor tekort schiet en daar iets aan willen veranderen.

Wilt u als eerste kennis maken met de nieuwste hoortechnologie?

Het nieuwe hoortoestel zorgt volgens klinische studies voor het beste spraakverstaan in gezelschap en voor een aanzienlijke vermindering in de luisterinspanning; u bent dus minder moe aan het einde van de dag. De nieuwe techniek zorgt ook voor de meest natuurlijke geluidsbeleving wat u in staat stelt om de voor u belangrijke geluiden te horen. Naast de directe koppeling met uw smartphone bestaat ook de mogelijkheid om uw toestel door de audicien op afstand bij te laten stellen.

Uw medewerking is belangrijk

Nieuwe technieken zo goed mogelijk laten aansluiten op ieders wensen en behoefte; dat is waar Oorwerk naar streeft. En daar kunt u een bijdrage aan leveren. In de test wordt u dan ook gevraagd om diverse luistersituaties te beoordelen in direct contact met uw audicien.

Neem nu contact op met onze gecertificeerde audiciens voor meer informatie