6 oktober 2014

Testpersonen gezocht voor meest geavanceerde hooroplossing ter wereld.

Oorwerk Audiciens is als enige in Nederland geselecteerd om de allernieuwste hoortoestellen van Siemens met u te testen. Wij zijn hiervoor op zoek naar mensen die merken dat hun gehoor tekortschiet en daar iets aan willen veranderen. U kunt uiteraard ook deelnemen wanneer u al hoortoestellen draagt.

Beter verstaan dan iemand met een goed gehoor?

Met deze zeer kleine, discrete Siemens hoortoestellen verstaat u beter dan een goedhorende, zelfs in de meest uitdagende situaties. Het is klinisch bewezen dat deze nieuwe hoortoestellen tot 33% beter spraakverstaan in rumoer bieden dan iemand met een goed gehoor*. Daarnaast zorgt deze techniek voor een ongekend helder en precies geluidsbeeld in alle situaties. En natuurlijk volledig compatibel met uw Smart Phone.

Uw medewerking is belangrijk

Nieuwe technologieën zo goed mogelijk aan laten sluiten op ieders wensen en behoeften; dat is waar Oorwerk naar streeft. Neem direct contact op met onze gecertiļ¬ceerde audiciens voor meer informatie.

 

* In 2 onafhankelijke klinische studies is aangetoond dat de nieuwste Siemens hoortoestellen een beter spraakverstaan bieden in uitdagende luistersituaties. (University of Northern Colorado 2014; Oldenburg Hörzentrum, 2013)