11 april 2019

Signia Styletto luidt nieuw tijdperk in

De tijd dat hoortoestellen lelijk of onhandig waren ligt al decennia achter ons. Hoortoestellen van tegenwoordig zijn stijlvol, slim en prettig in gebruik. Oorwerk Naaldwijk bewijst dat keer op keer.

Het nieuwste paradepaardje van de Naaldwijkse specialist is de Signia Styletto; een hoortoestel dat met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Trees van den Berg van Oorwerk Naaldwijk vertelt: "De Signia Styletto is echt het neusje van de zalm. Het toestel combineert uitzonderlijk design en high-tech hoortechnologie met heel veel vrijheid. De Styletto Connect heeft een accu die genoeg energie heeft voor 24 uur gebruik, daarnaast wordt een draagbare oplader op zakformaat geleverd, die genoeg energie heeft om de Styletto's voor vier dagen bij te laden. Dankzij deze oplader gaat de Styletto Connect vier dagen zonder stekkers of kabels mee. Dat is natuurlijk perfect voor een relaxed weekendje weg of een belangrijke zakenreis!"

Streamen

De toestellen van Signia geven niet alleen het beste gehoor, maar zijn ook slim. Trees: "Met een speciale app kun je heel gericht de werking van het toestel bijsturen. In een druk restaurant kun je via de app instellen dat de achtergrond onderdrukt wordt zodat je je tafelgenoten goed kunt verstaan. Ook kun je de hoortoestellenkoppelen aan je smartphone om telefoongesprekken goed te verstaan en kun je muziek en televisiegeluid streamen." Wat misschien nog het meest in het oog springt is het uiterlijk van de Signia Styletto. "Het is een slank, gedurfd en verfijnd ontwerp", vertelt Trees. "Het unieke, stijvolle design heeft zelfs de iF Gold Award gewonnen; een gerenommeerde, internationale designwedstrijd!"

Aandacht

Oorwerk Naaldwijk werkt uitsluitend met gediplomeerde audiciens en audiciens in opleiding. Trees van den Berg en Raymond Tanke hebben samen meer dan veertig jaar ervaring in huis; "Professionaliteit vinden we erg belangrijk. We zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken met de meest moderne meetapparatuur. Daarnaast vinden wij, Raymond en ik, persoonlijke aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Iedere situatie vraagt om een andere hooroplossing en dat maatwerk is ons sterke punt. We beschikken over een ruim assortiment met daarin de hypermoderne toestellen van diverse merken en ook hooroplossingen voor een kleinere beurs."

Oorwerk is te vinden aan de Emmastraat 3 in Naaldwijk, Kerkplein 2 in Monster, Hoofdstraat 66 in De Lier en Uiverlaan 2 in Maassluis of klik hier voor een vestiging bij u in de buurt.

Bron: Het Hele Westland