15 mei 2017

Heeft u moeite met het verstaan in drukke omgevingen?

Kom niet buiten spel te staan!  Voetbalicoon René van de Kerkhof  vertelt zijn ervaringen.

Hoort u minder goed? Zet u de TV steeds harder? En kost het steeds meer inspanning om anderen goed te verstaan? Dan kan het zijn dat uw gehoor achteruit gaat. En dat heeft impact op uw leven. Een normaal gesprek bij de koffieautomaat met een collega of een goed gesprek in een restaurant kan al een beproeving worden. Onnodig. Want in deze tijd zijn er talloze oplossingen om gehoorverlies op een laagdrempelige manier aan te pakken. Een hoortoestel kan bijvoorbeeld een uitkomst bieden. U moet alleen zelf de eerste stap zetten. Voetbalicoon René van de Kerkhof is daar het levende voorbeeld van. Als klant bij Oorwerk vertelt hij graag over zijn ervaringen.

René: "Als je minder ziet, neem je een bril, hoe oud je ook bent. Als je last hebt van je gehoor, is het logisch dat je een hoortoestel neemt. Zo simpel is het gewoon. Ik ben terecht gekomen bij Oorwerk, een zeer fijne audicien. Na een uitgebreide gehoortest, adviesgesprek en vrijblijvende gewenningsperiode heb ik inmiddels een mooie set hoortoestellen." De hoortoestellen van René zijn van het merk Signia. René vervolgt: "De eerste keer dat ik mijn nieuwe hoortoestellen in had, liep ik naar buiten en hoorde ik weer vogels fluiten en fietsen voorbij komen. Dat was zo bijzonder! Ook kon ik gesprekken veel beter voeren dan voorheen; Door deze nieuwe hoortoestellen heb ik mijn leven weer terug. Ik sta niet meer buitenspel!"

René heeft inmiddels veel ervaring met zijn nieuwe hoortoestellen. Op advies van Oorwerk heeft hij gekozen voor kwalitatief hoogstaande hoortoestellen waarbij het maximale uit zijn gehoor kan worden behaald. Ook kan hij deze verbinden met zijn telefoon voor een goed telefoongesprek of het bedienen van zijn hoortoestellen én kan hij draadloos verbinding maken met zijn televisie waardoor René geen voetbalprogramma meer hoeft te missen!

Maar omdat gehoorverlies altijd een persoonlijke zaak blijft, zoeken de audiciens van Oorwerk altijd de best passende hooroplossing voor uw situatie. Zo zijn er tegenwoordig ook oplaadbare hoortoestellen waardoor u niet meer met batterijtjes aan de slag hoeft of kunnen wij hoortoestellen op maat maken zodat deze volledig in uw gehoorgang weg vallen. Kom daarom gerust een keer langs of maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging van Oorwerk bij u in de buurt en ervaar nu de nieuwste ontwikkelingen op hoortoestelgebied.