1 januari 2023

Oorwerk Audiciens start nieuwe vestiging in Zaandam

Per 1 januari 2023 stopt Horend Goed Zaandam en neemt Oorwerk Audiciens de locatie van Horend Goed over. Vanaf dan is Oorwerk de nieuwe audicien aan de Zorgboulevard aan het Koningin Julianaplein 40 in Zaandam. Klanten kunnen bij Oorwerk de beste kwaliteit en expertise verwachten, evenals een warme service en een heerlijke kop koffie. Dat Oorwerk de nieuwe audicien is, brengt vele voordelen voor klanten met zich mee.

Niet zomaar een audicien, maar uwdicien

Bij Oorwerk heten audiciens ‘uwdiciens’, want wij begrijpen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. Daarbij is een vertrouwelijke relatie met de audicien erg belangrijk. Wij zijn dan ook verheugt dat de vaste audicien van Horend Goed Zaandam, Steve Smit, per 1 januari voor Oorwerk Zaandam komt werken.

Geen hoortoestel voor iedereen, maar maatwerk met keus uit de topmerken.

Wat voor de één een goede hooroplossing is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Aan de hand van de hoorwens van de klant geven wij advies op maat. Bij Oorwerk hebben wij daarom keuze uit een ruim assortiment aan topmerken met voor ieder een passende oplossing.

Klanten zijn altijd en overal welkom

Angelique de Wit, Algemeen Directeur Oorwerk, is erg blij met de opening van de nieuwe winkel. “Oorwerk heeft 32 winkels en de locatie in Zaandam is daar een mooie aanvulling op. Zo hebben wij een mooie dekking in ons winkelportfolio. In midden Noord-Holland hadden we nog geen winkel en met de opening van Zaandam kunnen we ook in deze regio slechthorenden helpen weer te verstaan.” Ook bij onze andere vestigingen zijn klanten van harte welkom en kunnen zij dezelfde expertise en service verwachten als in Zaandam.

Kennismakingsvoordeel

Wij nodigen iedereen graag uit om kennis te maken met Oorwerk Zaandam. Een gehooronderzoek is gratis en klanten kunnen eerst enkele weken vrijblijvend proefhoren voordat zij een keuze maken. Om kennis te maken met Oorwerk ontvangt de klant, als er tussen 9 januari en 31 maart 2023 een proefperiode wordt gestart, een gratis draagbare oplader bij het hoortoestel cadeau. *Actie afhankelijk van categorie hoortoestel.

Een afspraak maken kan door te bellen naar 075 771 8926 of te mailen naar zaandam@oorwerk.nl. Ook kunt u online een afspraak verzoek indienen, klik hier.