19 april 2016

Optimaal hoorresultaat bij jubilerend Oorwerk

Feestelijke geluiden afgelopen zaterdag aan de Straatweg 92: Oorwerk Breukelen vierde het 5-jarig jubileum samen met haar klanten. De audicien is voor veel dorpsgenoten inmiddels een vertrouwd adres voor een persoonlijk hooradvies en een passende hooroplossing.

Met een hapje en drankje in de hand zagen de aanwezigen onder meer een presentatie van een nieuw hoortoestel met echodemping. Ook maakten zij kans op een tv-set ter waarde van 150 euro. Danielle Arts, audicien bij Oorwerk: "Dat betreft een koptelefoon die je draadloos verbindt met de tv. De drager krijgt het geluid direct binnen zonder vervorming. Zo hoor je beter en hoeft het volume minder hard." De heer Zandkuyl bleek uiteindelijk de gelukkige winnaar.

Danielle en haar collega's zijn opgeleid tot triage-audicien en kunnen zodoende een pluis/niet pluis-test uitvoeren. "Bij twijfel over het gehoor kan iemand - via de huisarts - dus eerst dicht bij huis terecht. Blijkt er toch wat aan de hand dan volgt alsnog een verwijzing naar de kno-arts. Inmiddels is er zo een mooie samenwerking met huisartsen in Breukelen ontstaan."

Voor iedere gratis hoortest neemt het team van Oorwerk uitgebreid de tijd. "We leggen uit wat de verschillende uitkomsten betekenen, geven de ruimte om vragen te stellen en bespreken iemands persoonlijke wensen en leefstijl. Zo kunnen we tot het best passende hoortoestel komen." Een voordeel daarbij is dat Oorwerk met alle merken hoortoestellen werkt. Wanneer een keuze is gemaakt volgt een vrijblijvende proefperiode. "Alleen als het hoortoestel echt bevalt, hoeft iemand tot aankoop over te gaan. Dat past in onze visie waarin kwaliteit bovenaan staat."

Behalve kwaliteit is de huiselijke sfeer en de aandacht voor de klant typerend voor Oorwerk. "Loop dus gerust eens bij ons binnen voor een persoonlijk advies."

 

Oorwerk Breukelen
Straatweg 92, Breukelen
Open: di t/m vr 09.30 tot 17.30 uur
Tel. 0346-250640
breukelen@oorwerk.nl 

 

Bron: De Vechtstroom