27 mei 2020

Het gemak van hoorzorg op afstand

De nieuwste techniek in hoortoestellen maakt het mogelijk om uw hoortoestellen volledig op afstand af te laten stellen door een gediplomeerd audicien. Dit werkt met een App op uw mobiele telefoon of tablet. Met de App neemt u gemakkelijk en snel contact op met uw Oorwerk audicien voor vragen of een aanpassing aan uw hoortoestellen. De audicien kan online, op afstand de instellingen van uw hoortoestellen aanpassen. Zo heeft u altijd toegang tot de beste hoorzorg, veilig en gemakkelijk, waar u ook bent.

Wat is hoorzorg op afstand

Remote fitting

Hoorzorg op afstand word binnen de hoorzorg ook wel remote fitting genoemd. Dit is de nieuwste technologie in de wereld van hoortoestellen. Bij hoorzorg op afstand heeft u eerst een uitgebreid adviesgesprek met uw audicien. Op basis van het gehoorverlies dat bij ons bekend is stellen wij de nieuwste hoortoestellen vooraf voor u in.

Na het adviesgesprek ontvangt u van Oorwerk een pakket met uw nieuwe hoortoestellen en alle benodigdheden voor het afstellen van uw hoortoestellen op afstand. Het volledige proces van hoorzorg op afstand hebben wij verdeeld in zes stappen. Ook wanneer er tussentijdse afstellingen nodig zijn kunnen wij u snel en gemakkelijk helpen terwijl u thuis bent, of waar ook ter wereld!

Hoorzorg online

Om op afstand hoorzorg te kunnen bieden maken we gebruik van een App op uw mobiele telefoon of tablet. Via de App heeft u contact met uw audicien en kunnen wij de fijnste afstellingen voor u instellen. Het enige dat u nodig heeft is een smartphone. Wij helpen u graag bij de installatie van de applicatie en leggen u uit hoe het werkt.

Hoorzorg op afstand is beschikbaar voor zowel iPhone als Android smartphones.

U heeft nog nooit een hoortoestel gedragen?

Ook wanneer u op dit moment nog geen hoortoestel draagt is hoorzorg op afstand mogelijk. Na het adviesgesprek ontvangt u net als een ervaren hoortoestel-drager uw nieuwe hoortoestellen met alle benodigdheden in een pakket bij u thuis. Tijdens de eerst volgende bel afspraak kunnen wij het hoor-onderzoek op afstand doen. Na het onderzoek stellen wij de hoortoestellen op afstand voor u in, waarna u direct kunt genieten van de mooiste geluiden. Tijdens de volgende afspraken stellen we de hoortoestellen tot de fijnste details voor u af.

De voordelen van hoorzorg op afstand

Hoorzorg op afstand heeft een hoop voordelen ten opzichte van een traditioneel bezoek aan de audicien.

Het is gemakkelijk

Met hoorzorg op afstand kunnen wij u altijd en overal helpen. Daarvoor maken we gebruik van een App op uw mobiele telefoon. U kunt met de App gemakkelijk contact opnemen met uw eigen audicien, en hoeft de deur nooit meer uit voor een kleine bijstelling. Zo kunt u bijvoorbeeld de audicien vragen een programma voor u in te stellen die aansluit op uw interesses en levensstijl. Voordat u het weet hebben wij de instellingen op uw hoortoestel aangebracht en kunt u genieten van de geluiden die u belangrijk vindt.

Ook wanneer u afhankelijk bent van anderen voor uw vervoer is hoorzorg op afstand de beste oplossing. U kunt een afspraak op afstand inplannen met uw audicien wanneer u dat wilt, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Meer tijd voor de dingen die u leuk vindt.

Een afspraak met de Audicien op afstand is altijd snel ingepland, en u hoeft de deur er niet voor uit. Denkt u eens aan de tijd die u wint door niet op en neer naar de audicien te hoeven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak nu een afspraak!

Altijd en overal toegang tot de beste hoorzorg.

Niet alleen thuis, maar overal ter wereld kunnen wij u adequaat en gemakkelijk helpen. Of u nu op vakantie bent met uw familie, een weekendje weg bent voor een fietstocht in de natuur. Onze audiciens kunnen u altijd en overal helpen.

Is hoorzorg op afstand geschikt voor mij?

Om u op afstand te kunnen helpen met het aanpassen van uw nieuwe hoortoestellen is niet veel nodig. Bent u in het bezit van een smartphone of tablet (iPhone, iPad of Android), en heeft u een internetverbinding zoals bijvoorbeeld 4G op uw mobile telefoon of WiFi in huis, dan heeft u alles dat u nodig heeft om uw hoorzorg op afstand te regelen.

Draagt u nog geen hoortoestellen?

Het kan zijn dat u voor het eerst met hoortoestellen aan de slag gaat. U heeft waarschijnlijk veel vragen over hoe de toestellen werken en zult moeten wennen aan alle nieuwe geluiden die u hoort. Juist in de gewenningsperiode is het fijn om gemakkelijk en snel contact op te kunnen nemen met uw audicien. Iedere ruimte of situatie klinkt anders en juist daarom is hoorzorg op afstand een geschikte keuze voor uw eerste hoortoestellen.

Hulp bij installatie en gebruik van de App.

Geen zorgen! Onze specialisten helpen u tijdens de start met uw nieuwe hoortoestellen op afstand met het installeren van de App op uw smartphone of tablet. Tijdens onze eerste bel-afspraak lopen we de installatie van de App en de koppeling met uw hoortoestellen met u door. U wordt dus stap voor stap begeleid in het proces.