26 april 2018

Nu verkrijgbaar bij Oorwerk: Signia Pure Charge&Go Nx.

Bent u op zoek naar een klein en discreet hoortoestel welke oplaadbaar is en streamen vanaf uw mobiele apparaten ondersteunt? Bij Oorwerk introduceren wij nu het nieuwste hoortoestel van Signia: de Pure Charge&Go Nx, we vertellen u er graag meer over.

Geniet van het buiten zijn met vrienden, het voeren van een lang zakelijk gesprek, het luisteren naar uw favoriete muziek. Het maakt niet uit wat u doet tijdens uw dag, Signia’s Pure™ Charge&Go Nx gaat met u mee. Zoals de naam al zegt kan de Pure Charge&Go volledig opgeladen worden terwijl u slaapt zodat het toestel altijd klaar is voor gebruik als u het nodig heeft.

Draadloos opladen

Signia Pure Charge&Go Nx wordt geleverd met de inductieve lader. De hoortoestellen laden automatisch op zodra ze in de lader worden gezet en ze schakelen automatisch in als u ze eruit haalt.

Klein, discreet en intelligent

Het kleine high-tech wondertje dat Pure Charge&Go heet zit discreet verstopt achter uw oor. Het toestel geeft u de meest natuurlijke geluidsweergave van uw eigen stem en alle andere geluiden om u heen.

Voor allerlei soorten gehoorverlies

Pure Charge&Go Nx tackelt verschillende niveaus van gehoorverlies. Het maakt niet uit of u een licht of zwaar gehoorverlies heeft, dit toestel is gemaakt voor iedereen.

Duurzame prestaties

Volledig opgeladen gaan de batterijen van de Pure Charge&Go Nx van Signia minimaal 17 uur mee, ook als u veel gebruik maakt van de streamingsopties. Is uw batterij bijna leeg? Na een half uurtje opladen kunt u de hoortoestellen weer 7 uur lang gebruiken.

Hoor het geluid van uw eigen stem zoals de natuur het bedoeld heeft

Van het levendig napraten over kunst na het bezoek aan een museum tot het genieten van de opwinding over een nieuwe stad waar u met uw geliefde naar toe gaat. Met Signia’s nieuwe hoortoestellen geniet u van de wereld van geluid. Het hoortoestel combineert het natuurlijke geluid van uw eigen stem perfect met omgevingsgeluiden. Hierdoor kunt u genieten van de meest natuurlijke luisterervaring, zelfs tijdens het ontdekken van nieuwe bestemmingen.

Geniet van direct streaming van telefoongesprekken, muziek, en TV

Stream uw favoriete muziek direct naar uw oren. Pas het geluid op discrete wijze aan naar uw wensen terwijl u TV kijkt of hoor van uw navigatie app welke route het snelst is. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone. 

Wilt u meer informatie over de Pure Charge&Go Nx van Signia of andere hoortoestellen?

Maak dan direct een afspraak!