Gehoor verbeteren

Slechthorendheid is een vervelende kwaal. Oorwerk kan er voor zorgen dat u snel weer beter hoort. Omdat elk mens en elk oor weer anders is, biedt Oorwerk een persoonlijke aanpak en een oplossing op maat.

Oorwerk: altijd een oplossing op maat

Wat een goede oplossing is voor een ander, is niet altijd de beste oplossing voor u. Onze audiciens zorgen ervoor dat uw wensen en eisen optimaal verwerkt worden in een oplossing die alleen ú op het lijf geschreven is.

Alle A-merken in huis
De oplossing die de Oorwerk audicien u adviseert kan vervolgens met een hoortoestel van elk A-merk, in elke denkbare uitvoering ingevuld worden. Want alleen door geheel merkonafhankelijk te zijn kunnen wij het maatwerk leveren waar Oorwerk voor staat. U krijgt altijd het beste advies en de juiste oplossing.

Geniet van radio en TV
Voor een betere beleving van TV en radio kunnen we systemen leveren die het mogelijk maken om weer te genieten van uw favoriete programma's. Dat kunnen zowel op zichzelf staande systemen zijn als systemen die gekoppeld kunnen worden aan uw hoortoestel.

Comfortabeler bellen
We kunnen u ook ondersteunen in het gebruik van uw (mobiele) telefoon.
Dankzij speciale toestellen of gehoorversterkers kunt u weer gemakkelijker bellen. Het is ook steeds vaker mogelijk om uw telefoon direct via bluetooth te verbinden met uw hooroplossing. Vraag naar deze oplossingen en vele andere bij uw Oorwerk audicien.

Méér dan hoortoestellen
Oorwerk biedt ook maatwerk op andere gebieden van gehoorondersteuning. Zo is het mogelijk om uw huis uit te rusten met signaalsystemen die geluiden omzetten in lichtsignalen. U mist dan nooit meer de deurbel of de telefoon.

Oorwerk: zo werkt het

De gehoortest
De eerste stap in de richting van een beter gehoor is een gratis gehoortest en een gesprek met een Oorwerk audicien. Tijdens de test meet de audicien precies hoe het met uw gehoor gesteld is. We gaan daarbij uitgebreid in op de mogelijkheden om uw gehoor te verbeteren. Uw persoonlijke omstandigheden, wensen en eisen vormen daarbij ons uitgangspunt.

Vervolgstappen bepalen
Het kan zijn dat de audicien u op basis van de testuitslag naar een KNO-arts verwijst voor nader onderzoek. Als dat niet nodig is, of als u daar al geweest bent, kunnen de vervolgstappen bepaald worden. Ook als u voor vervanging van uw hoortoestel komt, kijken we opnieuw naar uw wensen, eisen en mogelijkheden. Het kan immers zijn dat uw gehoor of persoonlijke situatie veranderd is.

Een hooroplossing op maat
Als uit de gehoortest en het gesprek met de audicien blijkt dat u het beste geholpen bent met een hoortoestel, dan kiezen we samen een hoortoestel uit dat uw gehoor het beste ondersteund. Oorwerk heeft hoortoestellen van alle A-merken in huis in elke denkbare kleur en uitvoering. Kiest u voor een fel kleurtje of juist een onzichtbaar apparaatje? Kiest u voor gebruiksgemak of toch een wat lagere prijs? Bij Oorwerk heeft u de meeste keus, dus altijd een oplossing die bij uw wensen past.

Afstellen en wennen
Zodra u uw hoortoestel uitgekozen hebt, wordt het heel precies voor u op maat gemaakt en afgesteld op uw wensen. Daarna is het aan u om uw nieuwe gehoor in alle rust te testen. U zult best moeten wennen aan uw "nieuwe" gehoor. Daarom bouwen we de ondersteuning van uw gehoor rustig op. U kunt op elk moment een afspraak maken om uw hoortoestel nog een beetje verder op uw wensen af te stellen. Samen komen we er wel uit. U betaalt pas als u geheel tevreden bent.

Oorwerk: erkende hoorspecialisten

Oorwerk is een StAr-gecertificeerd audiciensbedrijf. Al onze audiciens zijn gediplomeerd, geregistreerd en worden doorlopend bijgeschoold naar de laatste ontwikkelingen. Lees meer »

Oorwerk en onze partners

Wij vinden het belangrijk dat u de keuze heeft. Daarom werken wij samen met de beste leveranciers, hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars en volgen we de laatste trends zodat u gegarandeerd bent van de beste oplossing. Lees meer »

Oorwerk volgens onze klanten

We kunnen u heel veel vertellen over hoe we werken en hoe dat voor u voelt. Toch kan niemand dat beter beoordelen dan onze eigen klanten. Lees hier alles over hun ervaringen met Oorwerk en hun "nieuwe gehoor". Lees meer »

Oorwerk en u

De eerste stap naar een beter gehoor begint met een afspraak met Oorwerk. 
Lees meer »