Gehoor verbeteren

Slechthorendheid is een vervelende kwaal. Oorwerk kan er voor zorgen dat u snel weer beter hoort. Omdat elk mens en elk oor weer anders is, biedt Oorwerk een persoonlijke aanpak en een oplossing op maat.

Oorwerk: altijd een oplossing op maat

Wat een goede oplossing is voor een ander, is niet altijd de beste oplossing voor u. Onze audiciens zorgen ervoor dat uw wensen en eisen optimaal verwerkt worden in een oplossing die alleen ú op het lijf geschreven is. Lees meer »

Oorwerk: zo werkt het

De eerste stap in de richting van een beter gehoor is een gratis gehoortest en een gesprek met een Oorwerk audicien. Tijdens de test meet de audicien precies hoe het met uw gehoor gesteld is. We gaan daarbij uitgebreid in op de mogelijkheden om uw gehoor te verbeteren. Lees meer »

Oorwerk: erkende hoorspecialisten

Oorwerk is een StAr-gecertificeerd audiciensbedrijf. Al onze audiciens zijn gediplomeerd, geregistreerd en worden doorlopend bijgeschoold naar de laatste ontwikkelingen. Lees meer »

Oorwerk en onze partners

Wij vinden het belangrijk dat u de keuze heeft. Daarom werken wij samen met de beste leveranciers, hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars en volgen we de laatste trends zodat u gegarandeerd bent van de beste oplossing. Lees meer »

Oorwerk volgens onze klanten

We kunnen u heel veel vertellen over hoe we werken en hoe dat voor u voelt. Toch kan niemand dat beter beoordelen dan onze eigen klanten. Lees hier alles over hun ervaringen met Oorwerk en hun "nieuwe gehoor". Lees meer »

Oorwerk en u

De eerste stap naar een beter gehoor begint met een afspraak met Oorwerk. 
Lees meer »