17 april 2012

Oticon komt met dé hooroplossing die onzichtbaar is

Als bij u de nadruk ligt op het onzichtbaar dragen van een hoortoestel dan biedt Intiga i die mogelijkheid. De Oticon Intiga i is ontworpen om niet door anderen te worden opgemerkt - en ook niet door u.

De Intigai is de meest onzichtbare hooroplossing van Oticon. Dit toestel is dusdanig vormgegeven dat het zo slim in het oor past dat niemand het toestel kan zien, of zelfs in de gaten kan hebben dat het gedragen wordt. (formaat van de Intigai in vergelijking met koffiebonen)

Oticon Intiga i past onzichtbaar in uw levensstijl

De Intigai is niet alleen ontworpen om voor anderen onzichtbaar te blijven, maar past letterlijk zo naadloos in uw levensstijl, dat u uw dagelijkse routines gewoon kunt blijven uitvoeren. Het sluit zo ongezien en volledig op uw levensstijl aan dat u gewoon door kunt gaan om op alle vlakken een actief leven te leiden.

Het geluidsniveau past zich gedurende de dag automatisch aan veranderende geluids- en omgevingsfactoren aan. U beschikt dus altijd over het geluid dat u nodig heeft, met behoud van de beste geluidskwaliteit.
Bovendien heeft de Oticon Intigai ook een minimale impact op de rest van uw levensstijl, in het oor heeft het systeem geen nadelige invloed op het gebruik van een koptelefoon of een telefoon, of op de manier waarop u uw haar of uw bril draagt.

Een soepele overgang naar een beter gehoor met premium-geluidskwaliteit in een klein pakket.

Aangezien de Oticon Intigai in het oor wordt geplaatst, vangt het toestel geluid op dezelfde manier op als uw oren van nature zouden doen. Op basis van de premium-audiologie van Oticon weet de Intigai het geluid schoon te houden, zodat het versterkte geluid altijd helder bij u doorkomt - en u met meer vertrouwen aan allerlei verschillende situaties kunt deelnemen.

Geïnteresseerd in de Intigai?

Vraag uw audicien van Oorwerk vandaag nog of Oticon Intigai ook voor u de juiste oplossing is. Neem contact op met een Oorwerk audicien.